Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST WESTERN GALAXY

de la
1949  1798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Facand parte din prestigiosul lant Best Western, renovatul hotel BW Galaxy se bucura de o locatie excelenta pe renumita plaja din Laganas la doar 6 km de aeroport si 8 km de orasul Zakynthos. Plaja cu nisip este renumita din cauza testoaselor Caretta-Caretta ce aleg aceasta zona in fiecare an pentru a-si depune ouale. Centrul animat al statiunii se afla in apropiere insa din cauza localizarii ideale pe plaja, hotelul isi pastreaza doza necesara de intimitate.

Facilitati hotel: Complexul este alcatuit dintr-o cladire principala si 2 cladiri anexe ce adapostesc atat camerele cat si facilitatile puse la dispozitia oaspetilor sai. Recomandat tuturor categoriilor de turisti, BW Galaxy devine un adevarat paradis pentru copii acestia beneficiind de o serie de facilitati precum : piscina si loc de joaca pentru copii, mini club, meniuri speciale. Pentru adulti gama de facilitati si servicii este una extinsa astfel va invitam sa savurati delicioase preparate traditionale sau internationale la unul din restaurantele complexului: principal (Galaxy Stars) sau la restaurantula la carte, sau sa va bucurati de un cocktail pe terasa de pe acoperis cu vedere panoramica la Golful Laganas, la snack bar sau la cocktail bar. Piscina exterioara cu zona de sezlonguri si umbrelute, sporturile de apa sau voleiul pe plaja ii astepta pe cei ce doresc sa isi mentina tonusul. De asemenea accesul la internetul wi-fi este gratis in zonele publice si in camere. Alte facilitati : camera de jocuri (tenis de masa, snooker), lounge cu TV, acces pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Concept: Demipensiune/ All Inclusive

Facilitati camere: Toate camerele complexului sunt spatioase si mobilate modern ofera un spatiu relaxat. Prezinta aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi , seif (contra cost), baby cot (la cerere), canapea extensibila (in majoritatea camerelor), grup sanitar cu cada sau dus, articole de toaleta si uscator de par, balcon sau terasa mobilata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.