Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIVOLI LA CALETA

de la
1802  1747 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat strategic în zona exclusivistă a stațiunii Costa Adeje, Tivoli La Caleta Tenerife Resort este înconjurat pe de o parte de munți spectaculoși și pe de altă parte de Oceanul Atlantic albastru. Amplasat în mijlocul unor grădini idilice, lângă mare, hotelul găzduiește 284 de camere și apartamente, care au fost concepute ca spații primitoare, cu o vitalitate proaspătă și înălțătoare. Tivoli La Caleta Tenerife Resort se mândrește cu o colecție excepțională de restaurante cu semnătura lui Olivier da Costa, și anume Yakuza și Guilty by Olivier, precum și cu mai multe baruri și SEEN Beach Club. Oaspeții se pot relaxa sau înota lungimi în oricare dintre cele trei piscine ale hotelului, inclusiv una rezervată exclusiv adulților, se pot antrena la sala de sport deschisă 24 de ore din 24, pot juca o partidă de padel sau se pot răsfăța cu un tratament la Anantara Spa. Oferind acces direct la promenada de pe litoral, complexul se află la doar câteva minute de mers pe jos de plajele frumoase din Tenerife. Hotelul se bucură de o locație convenabilă, fiind situat la doar 1,5 km de terenul de golf Costa Adeje, iar Parcul Siam se află la doar 10 minute de mers cu mașina de stațiune.
Localizare:

Hotelul este situat la doar 1,5 km de terenul de golf Costa Adeje şi la mai puţin de 5 km de numeroase alte terenuri de golf. Parcul acvatic Siam Park se află la doar 10 minute de mers cu maşina si este situat la 24 km de aeroportul Sudic Tenerife.

Facilitati hotel:

Sheraton oferă 4 restaurante, cu opţiuni japoneze şi tapas spaniole, 2 baruri care oferă muzică live în timpul serii, 3 piscine în aer liber, un centru spa, parcare, mini golf, centru SPA, fitness, sauna, coafor, magazine, erviciu de inchiriere masini.

Facilitati camere:

Camerele de la Sheraton La Caleta Resort & Spa sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon privat. Toate au pat exclusivist Sheraton Sweet Sleeper, iar conexiunea Wi-Fi este disponibilă la cerere, la tarife zilnice sau săptămânale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.