Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1273  1234 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel modern se află pe plaja Médano și are o terasă la soare pe două niveluri, care formează un dig înconjurat de ocean. Camerele elegante şi luminoase ale Hotelului Médano sunt prevăzute cu TV prin satelit, iar unele camere au balcon privat cu vedere la ocean. Oaspeții au la dispoziție baie privată. Restaurantul elegant de la Médano are ferestre mari cu vedere magnifică la ocean. Oaspeții care doresc să facă excursii de o zi au la dispoziție prânz la pachet. Cele 4 terase la soare mari ale hotelului oferă vedere minunată la Muntele Roșu, aflat chiar dincolo de golf. Plaja Médano este o destinație renumită pentru iubitorii de windsurfing, kitesurfing și scufundări.
The Medano Hotel is situated on the beach of El Medano and offers 4 sun terraces, one of which is directly over the sea. There are spectacular views of the sea and the `Montana Roja` (the Red Mountain). All rooms also benefit from a sea view.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie