Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tivoli Hotel Aqua Park


Descriere



Localizare:

Hotel Tivoli Sharm Aqua Park (ex Tropicana Tivoli Sharm El Sheikh) este situat la 20 km de aeroport, la 10 km de Naama Bay, la 2 km de orasul vechi, aproape de Hadaba, pe a treia linie de la mare. Hotelul a fost construit în 1998, iar ultima renovare a avut loc în 2008. Este micut, dar confortabil, format din patru cladiri cu cate 2 etaje si ofera 114 camere, perfecte pentru o vacanta economica la Marea Rosie.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă receptie nonstop, seif, zona de lobby, o piscină în aer liber şi camere cu aer condiţionat, parcare, restaurant, 2 baruri, piscina cu sectiune pentru copii, serviciu de spalatorie, oficiu de schimb valutar, Wi-Fi, shuttle bus catre centrul statiunii si la plaja(gratuit), biliard, servicii de masaj, loc de joaca pentru copii, zona de plaja privata (El Fanara Beach), corali.

Facilitati camere:

Camerele de la Hotelul Tivoli sunt spațioase și sunt dotate cu mini-bar și TV / satelit, baie cu dus si uscator pentru par, aer conditionat, telefon, Unele camere au balcon cu vedere panoramică.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie