Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shores Golden


Descriere

Descriere: Hotelul Shores Golden este amplasat pe dealul Om El-Sid, una dintre cele mai frumoase zone din Sharm El-Sheikh. Complexul consta intr-o cladire principala de 2 nivele si un complex de corpuri de 2 nivele, inconjurate de gradini luxuriante de palmieri si ofera o vedere panoramica frumoasa asupra muntilor si a Marii Rosii. Ospitalitatea calduroasa, confortul, mancarea delicioasa si numeroasele activitati sunt garantia unei vacante minunate.
Localizare: Hotelul Shores Golden este localizat la 18 km de aeroport, la 8 km de Neoma Bay, la 3 km de Orasul Vechi, in regiunea Hadaba si la 600 m de hotelul Shores Aloha, ce apartine aceluiasi lant hotelier. Se ofera transfer gratuit turistilor spre plaja si spre Hotelul Shores Aloha.
Plaja: Hotelul Shores Golden are acces direct la plaja privata organizata cu sezlonguri si umbrele gratuite,
precum si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.
Dotari camere: Hotelul Shores Golden dispune de camere spatioase si moderne, dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, mini bar, seif, baie cu uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul Shores Golden ofera clientilor sai 24 de ore receptie, wi-fi gratuit in toate zonele publice, magazine, 3 restaurante, 4 baruri, 2 piscine, umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape gratuite atat pe plaja, cat si la piscina, aqua park, sala fitness, spectacole zilnice, club pentru copii intre 4 si 12 ani, facilitati pentru practicat volei, tenis de masa, biliard.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://www.shoresgolden.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.