Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare:

Hotelul este amplasat la 15 km de aeroport, la 25 de minute de Neama Bay, in zona Nabq Bay, pe malul marii.
Elegant si amplasat perfect pe frumoasa plajă de corali a Golfului Nabq, Regency Plaza este construit pe o suprafata de peste 167.000 mp si repezinta o varianta optima de cazare pentru toti cei ce-si doresc un sejur relaxant la malul Marii Rosii.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, lobby, Wi-Fi, camera pentru bagaje, bancomat, 7 restaurante, baruri, cafenea, 4 piscine exterioare (2 cu incalzire pe timp de iarna), Aqua Park cu 6 tobogane, medic la cerere, servicii de spalatorie, sala de conferinte, magazine, loc de joaca, piscine si club pentru copii, shuttle pana in centrul orasului, sala fitness, aerobic, darts, bocce, fotbal (pe plaja), volei pe plaja, tenis de masa, program de animatie, discoteca, programe de divertisment, biliard, centru Spa, jacuzzi, centru diving, sporturi nautice, plaja privata, ponton.

Facilitati camere:

Construit in anul 2006, hotelul este alcatuit dintr-un complex de cladiri cu cate 3 nivele si cu un total de 700 de camere de diferite tipuri. Acestea sunt prevazute cu baie cu cada/ dus si produse de toaleta, aer conditionat individual, TV / satelit, telefon, mini-bar, seif, uscator pentru par, balcon/ terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie