Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Raouf Hotels International Aqua Park & Spa(Hotel Group)


Descriere

Amarina Sun Resort & Aqua Park Sharm El-Sheikh se află în Sharm El Sheikh, la 16 minute de mers pe jos de Plaja Nabq Bay, și oferă o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Acest complex de 5 stele oferă un bar, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Proprietatea pune la dispoziție un club pentru copii, room-service și servicii de depozitare a bagajelor.

Localizare

Acest complex se află la 1,9 km de Plaja Royal Albatros Moderna și la 2,1 km de Plaja Steigenberger Alcazar. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh, situat la 12 km de Amarina Sun Resort & Aqua Park Sharm El-Sheikh.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, o grădină, o terasă, parcare privată gratuită, bar, precum. Proprietatea pune la dispoziție un club pentru copii, room-service și servicii de depozitare a bagajelor.

Facilitati Camere

Toate unitățile de la acest complex au televizor cu ecran plat și cutie de valori. La Amarina Sun Resort & Aqua Park Sharm El-Sheikh, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape, aer condiționat și WiFi gratuit,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie