Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melton Beach Resort


Descriere

Localizare: Melton Beach este un hotel deluxe aflat la tarmul Marii Rosii, localizat in golful Ras Nasrani, punand la dispozitie numeroase locuri pentru a face scufundari si a admira coralii. Aeroportul International din Sharm se afla la 10 minute distanta cu masina.
Dotari camere: Hotelul pune la dispozitie 197 de camere standard si suite. Toate camerele au balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, baie proprie cu cada sau cabina de dus, TV, minifrigider.
Facilitati: un restaurant de tip bufet pentru servirea meselor principale; un restaurant a la carte; 3 baruri; magazine de suveniruri; servicii de curatatorie; seif; servicii medicale; shuttle bus; parcare; 2 piscine; piscina pentru copii, club pentru copii si program de animatie; sala de fitness; centru wellness & spa, sauna, jacuzzi; teren de volei; polo; teren de fotbal; teren de tenis; centru de scufundari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.