Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ BELVEDERE

de la
1815  1338 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Web page:
http://www.jaz.travel/destinations/egypt/sharm-el-sheikh-hotels/jaz-belvedere.aspx

Spa & Welness:
Contra cost, turistii pot avea acces la jacuzzi, sauna, masaj si la baia turceasca, iar hotelul mai pune la dispozitia acestora un salon de infrumusetare si de coafura si un centru de fitness complet echipat.

Drinks & Food:
Exista doua restaurante ce ofera o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala, iar restaurantul Belvedere, a la carte, reprezinta o excelenta experienta culinara, oferindu-le turistilor fructe de mare proaspete si alte specialitati mediteraneene (oferta este valabila o singura data/sejur). Hotelul mai dispune de 3 baruri, unde turistii pot savura diverse bauturi si cocktailuri si de o discoteca, unde intrarea este gratuita.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de 2 piscine pentru adulti, una dintre ele incalzita iarna, sala de fitness, terenuri amenajate pe plaja pentru tenis, fotbal si volei, doua terenuri de tenis cu nocturna, centru de scufundari, locuri amenajate pentru ca turistii sa joace tenis de masa si darts. De asemenea, hotelul ofera zilnic programe de animatie, spectacole cu muzica live si dansuri.

Localizare:
Jaz Belvedere este un hotel de 5 stele, situat in El Montaza, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la o distanta de 20 km de centrul orasului si de 10 km de aeroportul Sharm El Sheikh International. Accesul catre plaja se face direct din hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.