Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

T-CONTINENTAL PLAZA BEACH & AQUA PARK

de la
1198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Continental Plaza Beach & Aqua Park este situat în Golful El Pasha din zona Sharm El Sheikh. Complexul are doua restaurante, un parc acvatic şi un centru spa. Oaspeţii beneficiaza de acces gratuit la parcul acvatic. Bine - 7.2 Booking.com

Localizare
Hotelul este situat la 10 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 5 km de Naama Bay, la 10 km de orasul vechi, pe malul marii. 

Facilitati hotel
Hotelul dispune 5 restaurante, 6 baruri, 4 piscine (una dintre ele incalzita), un club si 4 piscine pentru copii, parc acvatic (3 tobogane pentru adulti si 10 tobogane pentru copii), teren de volei pe plaja, centru de fitness, centru spa, centru de scufundari, programe de animatie. Activitati sportive: aqua-aerobic, tenis de masa, darts, volei pe plaja, teren de tenis. 

Facilitati camere
Cele 600 de camere au balcon sau terasa si sunt echipate cu televizor, telefon, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie