Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HYATT REGENCY SHARM RESORT

de la
1361  1318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 21.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Web page:
http://sharmelsheikh.regency.hyatt.com/

Spa & Welness:
Centru SPA & Wellness al hotelului ofera masaje de relaxare si diferite tratamente

Drinks & Food:
Hotelul dispune: de 5 restaurante (2 a la carte), bazate pe mancare traditionala situate atat in interior cat si in exterior, restaurantul Slaa Thai unde se serveste mancare specifica Thai din Sharm El Sheikh, Cacades restaurant cu specific marin. De asemenea au la dispozitie 4 baruri, Star Music Bar avand o priveliste de vis catre Marea Rosie unde seara puteti degusta diferite cocktailuri intr-un mediu de vis.

Sport & Divertisment:
Turistii au la dispozitie gratuit urmatoarele: sauna, baie cu aburi, jacuzii, sala de fitness, aerobic, programe de divertisment, baschet, volei pe plaja, teren de fotbal, tenis de masa, inchiriere rachete de tenis. Contra cost: 5 saloane de infrumusetare, 4 terenuri de tenis, inchiriere echipament sportiv, biliard, 2 terenuri de squash, cursuri de scuba diving.

Localizare:
Hotelul Hyatt Regency Sharm El Seikh este situat pe malul marii, la 5 km de aeroport, si la 5 km de golful Naama Bay, in golful Garden Bay.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.