Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON WATERFALLS (recomandat 4*)


Descriere

Descriere: Hilton Waterfalls Hotel este un complex modern construit in 2000 si renovat in 2003. Hotelul ofera o vedere panoramica frumoasa asupra gradinii si spre Marea Rosie.
Localizare: Hilton Waterfalls Hotel este localizat pe malul marii, la 15 km de aeroport si la aproximativ 7 km de centrul orasului Sharm el-Sheikh, in zona fiind restaurante, cafenele, mall si piata.
Plaja: Hilton Waterfalls Hotel are plaja privata amenajata cu sezlonguri si umbrele gratuite, un centru de scufundari si un debarcader privat.
Dotari camere: Hilton Waterfalls Hotel dispune de 401 camere moderne si spatioase dotate cu aer conditionat, TV satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, fier de calcat, telefon, mini bar, wi-fi, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Hilton Waterfalls Hotel ofera clientilor sai receptie 24 de ore, seif, schimb valutar, camera pentru bagaje, coafor, wi-fi gratuit in toate zonele publice, biblioteca, facilitati pentru organizat banchete, magazine, 4 restaurante, baruri, 7 piscine, sezlonguri si umbrele gratuite la piscine si pe plaja, casino, club de noapte, karaoke, seri BBQ, program de animatie si spectacole, sala fitness, centru spa, sauna, masaj, jacuzzi, aerobic, baschet, volei, biliard, tenis de camp, tenis de masa, golf, darts, boccia, squash.
Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: http://hilton-sharm-waterfalls-resort-sharm-el-sheikh.sharmelsheikhotels.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie