Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CANAVES OIA HOTEL


Descriere

Complexul Canaves Oia este locul ideal pentru o ambianta de poveste. Apartamentele recent renovate si elegant decorate intr-un stil minimal, cu verande private si privelisti fascinante asupra calderei.
Hotelul este alcatuit din 3 sectiuni (Canaves Oia Hotel Canaves Oia Suites Canaves Oia Suites),situate la 100 m distanta unul fata de celalalt.

Puncte de interes:
- plaja cu nisip negru din Kamari
- situl arheologic Akrotiri
- Thira Antica
- Muzeul preistoric al Thirei, muzeul Arheologic din Fira, Muzeul de Folclor, Muzeul naval din Oia
- Castelul Venetian din Pyrgos
- Insulele Vulcanice Palea Kameni si Nea Kameni
- Plajele din Akrotiri, Vlihada, Theros

Facilitati si servicii: Piscina cu o vedere splendida spre Caldera,Pool bar,biblioteca, parcare private gratuita, Recepie 24 ore Servicii zilnice de curatenie Room service serviciu de concierge serviciu de spalatorie Wi-Fi gratuit Toti oaspetii de Canaves Oia hotel sunt intampinati la sosire cu o bautura racoritoare din partea casei, vin traditional din Santorini si fructe in camera.

Dotari camere: aer conditionat TV satelite, internet cu acces gratuit, seif, minibar, frigider, halat baie, papuci, uscator de par

Tipuri de camere:
- classic suite
- junior suite
- superior suite
- honeymoon suite
- grand suite
- river pool suite

Canaves Oia Hotel Santorini nu ofera facilitati pentru copii i nu ofera cazare pentru copii sub varsta de 13 ani din motive de siguranta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.