Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELAIR BEACH

de la
1277  1143 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Situat in Ixia pe malul marii Egee, la doar 3,5 km fata de capitala insulei, Rhodos Town cu ale sale binecunoscute atractii (orasul medieval, acropola antica si portul). Aeroportul se afla la doar 10 km iar pentru a ajunge la plaja doar se traverseaza strada. De asemenea in imediata vecinatate a hotelului se afla statia pentru autobuzul ce face legaturile catre capitala si aeroport.

Facilitati hotel: O atmosfera calda va asteapta iar personalul amabil si prietenos cu siguranta va va face sejurul mai placut. Puteti gusta delicioasele preparate la micul dejun sau la cina, accentul fiind pus pe produse traditionale iar de 2 ori pe saptamana vor exista seri tematice. De asemenea puteti opta si pentru sistemul All Inclusive. Amintim cele mai importante facilitati de care puteti beneficia : piscina cu zona de sezlonguri si umbrelute, piscina si loc de joaca pentru copii, prosoape de plaja (disponibile doar cu depozit) snack bar la piscina,teren de tenis si mini golf, receptie cu TV, sala de jocuri, internet wi-fi (contra cost), birou de informatii si rent a car, parcare.

Facilitati camere: Toate cele 164 de camere ale hotelului sunt spatioase deschizandu-se in balcoane mobilate cu vederi catre mare sau gradina. Acestea sunt dotate cu TV satelit, telefon, aer conditionat , mini frigider, seif (contra-cost), internet wi-fi (contra-cost), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.