Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rhodes Arte City Hotel

de la
1217  1051 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Agla beneficiază de o locaţie liniştită, la 50 de metri de plajă şi la doar 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului Rhodos. Acesta pune la dispoziție o piscină cu şezlonguri şi umbrele de soare, precum şi camere cu aer condiţionat şi balcon. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi. Foarte bine 8.4 Booking.com

Localizare

Hotelul Agla beneficiază de o locaţie liniştită, la 50 de metri de plajă şi la doar 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului Rhodos

Facilitati Hotel

Oaspeții pot lua masa la restaurantul principal sau la taverna de lângă piscină, care oferă preparate greceşti şi internaţionale, realizate cu produse cultivat în grădinile hotelului. Barul de la piscină are o zonă de relaxare la umbră şi serveşte băuturi şi cafea.

Facilitati Camere

Camerele de la Angla sunt spațioase și au vedere la piscină, la oraș sau la Marea Egee. Sunt dotate cu TV prin satelit, frigider şi uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.