Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TreeHouse Villas - Adults Only

de la
4458  4058 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

TreeHouse Villas este situat pe Koh Yao Noi și este un complex destinat exclusiv adulților, cu spa-uri vile dotate cu aer condiționat, combinate cu orăznițe tropicale luxuriante, situat pe o plajă privată din Phang Nga. Utilizați piscina privată de relaxare disponibilă, cu ore lungi.

Amenajată cu un pod suspendat, vila ser o zonă de relaxare și o zonă de luat masa in aer liber. Camerele cu vedere la TreeHouse Villas - Adults Only pe balcon, cu un pat king-size si un televizor cu platforma Ecran cu conexiune HDMI. Golfurile private sunt fiecare sub forma unui hamac.

De asemenea, vă puteți relaxa in Golful Aburi in piscina relaxantă. Restaurantele servesc preparate din bucătăria occidentală, thailandeză și mediteraneană.

Plaja Ao Nang este la 26 km de TreeHouse Villas - Adults Only, iar langă Krabi este la 33 km. Aeroportul Internațional Phuket este la 37 km de proprietate.

Un serviciu de transfer de la Aeroportul Phuket la Aeroportul Krabi este disponibil și va fi rezervat in avans. In plus, proprietarul va oferi un serviciu de transfer rapid cu barca de la portul de charter Yacht Haven (Phuket)/portul de feriboturi Tha Len (Krabi), care va fi plătit in avans.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie