Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
10278  9878 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasat intr-un golf privat, hotelul premiat Trisara oferă un centru spa de lux și transferuri gratuite dus-intors de la aeroport. Camerele sale spațioase au piscine private și vedere panoramică la mare. Plaja este la doar o scurtă plimbare.

Camerele elegante de la Trisara au decor modern, zonă de living separată și terasă in aer liber. Fiecare cameră bine echipată este dotată cu TV cu ecran plat și DVD player.

Stațiunea are o gamă largă de facilități care includ un centru de fitness și un teren de tenis. De asemenea, oaspeții se pot bucura de activități de windsurfing, snorkeling și scufundări.

Umbrită de palmieri inalți de nucă de cocos, zona de luat masa in aer liber oferă mancăruri locale, occidentale și fructe de mare. Trisara Grill servește fructe de mare la grătar, iar la bar pot fi savurate gustări ușoare și băuturi răcoritoare.

Trisara se află la 30 de minute de mers cu mașina de plaja Kamala, la 45 de minute de mers cu mașina de orașul Phuket și la 15 minute de Aeroportul Internațional Phuket.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie