Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marriott's Phuket Beach Club

de la
3566  3558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.09.2024 - 11.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe plaja Mai Khao, Marriott's Phuket Beach Club oferă un complex de lux, cu bucătărie complet utilată și WiFi gratuit. Oaspeții se pot relaxa langă piscină, se pot relaxa la centrul spa sau pot incerca mancăruri diferite la cele 11 localuri de luat masa ale hotelului.

Proprietatea se află la 10 minute de mers cu mașina de parcul acvatic Jungle Splash. Aeroportul Internațional Phuket este la 14,5 km.

Amenajate cu decor modern, camerele bine amenajate de la Marriott's Phuket Beach Club sunt dotate cu aer condiționat, balcon privat și living. Acestea au mașină de spălat, uscător și TV prin cablu și satelit. Baia privată include o cadă, un uscător de păr și un halat de baie.

Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness și se pot relaxa in saună. Personalul de la recepția deschisă nonstop poate ajuta oaspeții cu schimb valutar, inchirieri auto și aranjamente de excursii. Copiii se pot distra la locul de joacă și la sala de jocuri. Alte facilități includ un teren de tenis, un centru de afaceri și o bibliotecă.

Cucina servește mancăruri italiene autentice, in timp ce Benihana servește mancăruri japoneze. Micul dejun continental set este servit la Siam Deli Cafe. Oaspeții pot savura băuturi exotice langă piscină la Sala Sawasdee Lobby Bar. La Andaman Grill sunt oferite fripturi gourmet.

Lant/brand hotelier: Marriott Vacation Club

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie