Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 10 hoteluri

Messinia, Grecia

Superb 93 pe bookingcom Hotelul este situat in Costa Navarino una dintre cele mai frumoase si elegante statiuni ale Peloponezului Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza int . . .

Messinia, Grecia

Hotelul GMP Bouka este situat intr-una dintre cele mai linistite statiuni ale Peloponezului oferind celor care isi petrec vacanta aici posibilitatea de a descoperi Grecia autentica o zona cu livezi de maslini si portocali Peisajul este completat de p . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in Kalamata intr-o zona mai linistita la marginea orasului foarte aproape de plaja In aceasta zona apa este foarte limpede si peisajele sunt foarte frumoase Foarte bine pe bookingcom 81 Incepand cu 01012018 va fi introdusa t . . .

Ilia, Grecia

ATENTIE PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT Oferim optional transfer privat cu taxi 1-3 pers - disponibil in sistemul de rezervari Pentru mai mult de 3 persoane va rugam contactati referentul de destinatie Hotelul Aldemar Olympian Village u . . .

Skafidia, Grecia

ATENTIE PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT Oferim optional transfer privat cu taxi 1-3 pers - disponibil in sistemul de rezervari Pentru mai mult de 3 persoane va rugam contactati referentul de destinatie Excelent pe TripAdvisor Recunoscut . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in orasul Kalamata aproape de centrul turistic cu o vedere catre port Catre zona animata din jurul arterelor comerciale accesul se face foarte usor de la acest hotel Hotelul ofera o priveliste deosebita asupra marii din restaurant . . .

Messinia, Grecia

Hotelul este situat la 10 metri de plaja intr-o zona foarte linistita la marginea orasului Kalamata Pozitionarea acestuia ofera acces facil catre numeroase terase si restaurante situate pe aleea de promenada a orasului Kalamata Foarte bine 83 pe b . . .

Costa Navarino, Grecia

Hotelul este situat intr-o zona protejata cu specii de plante endemice intr-una dintre cele mai frumoase si elegante statiuni ale Peloponezului pe plaja cu nisip fin Superb 92 pe bookingcom Incepand cu 01012018 a fost introdusa taxa locala In f . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul Horizon Blu 5 este situat in statiunea Kalamata la nici 10m de plaja intinsa cu nisip si foarte aproape de centrul statiunii Distanta pana la aeroport este de 11 km Superb 91 pe Bookingcom Incepand cu 01012018 a fost introdusa taxa loca . . .

Kalamata

Hotelul se afla situat pe alea de promenada a orasului Kalamata la 25 min de zona comerciala a orasului Distanta pana la aeroport este de 5km Plaja intinsa cu nisip se afla in imediata vecinatate a hotelului Foarte bine 83 pe bookingcom Incepan . . .