Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aldemar Olympian Village Family Resort


Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-3 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Pentru mai mult de 3 persoane, va rugam contactati referentul de destinatie. Hotelul Aldemar Olympian Village, unul dintre cele doua hoteluri situate in complexul de 5* Aldemar Hotels, in statiunea Skafidia pe malul marii, reprezinta o alegere foarte buna pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-o zona foarte linistita, cu plaja proprie cu nisip fin. Distanta de la aeroport pana in statiunea Skafidia este de 125Km. Recomandarea noastra este ca turistii sa isi inchirieze masina pe toata perioada sejurului si pentru transferul de la aeroport la hotel. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!SPA & Wellness
Hotelul are unul dintre cele mai frumoase centre SPA ale peninsulei. Aici turistii pot avea parte de tratamente de infrumusetare si relaxare cu produse. fine si de foarte buna calitate.

Drinks & Food
Hotelul dispune de cinci restaurante in care sunt servite preparate culinare locale si internationale. Restaurantul principal este Olympia, unde turistii pot lua cele trei mese in regim bufet. La Pergola, este restaurantul cel mai elegant al hotelului, situat in interiorul unui lac, iar Artemis este restaurantul dedicat celor care iubesc mancarea italieneasca. Pentru cei care doresc sa incerce preparatele traditionale grecesti, hotelul le recoamnda turistilor sa incerce taverna Ambeliona.

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Skafidia pe coasta de vest a Peninsulei Peloponez, in regiunea Olympia, intr-o zona foarte verde si linistita. Hotelul este situat pe malul marii, iar plaja este cu nisip. Plaja din aceasta zona este una dintre cele mai frumoase plaje ale peninsulei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.