Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mykonos Dove Beach Hotel


Descriere

Mykonos Dove Beachfront Hotel se află chiar pe plaja din Platis Gialos, intre orașul cosmopolit Psarrou, plaja Nammos și Paraga.

Camerele și suitele de la Mykonos Dove oferă WiFi gratuit, serviciu de ceai gratuit, aparat de cafea espresso, minibar și room service. In fiecare cameră și suită există un smart TV. Unele suite au propria piscină privată. Fiecare baie include articole de toaletă ecologice.

Hotelul Mykonos Dove are un restaurant pe malul mării și un bar langă piscină. Restaurantul oferă preparate ușoare după-amiaza, precum pizza autentică la cuptor cu lemne, salate unice și paste. De asemenea, acesta oferă și mancăruri mai elegante din bucătăria grecească modernă.

Oaspeții pot petrece clipe de relaxare pe plaja din Platis Gyalos, beneficiind de șezlonguri ultramoderne confortabile, cu grosimea de 20 cm. Oaspeții iși pot incărca dispozitivele in timp ce se relaxează, folosind incărcătorul USB cu 2 porturi inclus in fiecare suport pentru umbrelă. In fiecare zi sunt oferite gratuit prosoape de plajă.

Oaspeții pot savura in fiecare dimineață micul dejun, care include produse grecești locale, preparate sănătoase cu puține calorii, sucuri proaspete, produse fără gluten și omlete la comandă. La barul de pe plaja de langă piscina hotelului, oaspeții se pot destinde savurand o băutură sau o gustare ușoară. Este disponibil gratuit acces la internet wireless de mare viteză.

In plus, oaspeții de la Mykonos Dove Beachfront Hotel au la dispoziție un serviciu de băuturi și gustări.

La un cost suplimentar, hotelul oferă un serviciu de transfer cu șalupa la Nammos și Scorpios. Centrul cosmopolit al orașului Mykonos se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Mykonos, situat la 2 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie