Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYKONOS GRAND HOTEL


Descriere

Descriere: Mykonos Grand ofera spatii de cazare de tip boutique cu design placut, placerea si relaxarea din acest loc fiind data si de localizarea sa, printre poteci pietruite cu vedere la insula Delos.

Localizare: situat pe plaja de nisip Agios Ioannis, la 4,5 km de orasul Mykonos.

Dotari camere: Camerele si apartamentele de la Mykonos Grand combina arhitectura cicladica in forma de cub cu un decor interior linistitor. Acestea sunt dotate cu TV LCD prin satelit, DVD player si iPod docking station. Toate spatiile de cazare au balcon sau patio cu vedere la mare, la gradina sau la piscina.

Facilitati hotel: Mykonos Grand pune la dispozitia oaspetilor sai: restaurant, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciala, gradina, terasa, teren de tenis, sala de fitness, spa si centru wellness, masaj, tenis de masa, cada cu hidromasaj,biblioteca, baie turceasca, squash, internet wireless, parcare privata.

Facilitati copii: servicii de baby sitting

Alte facilitati si servicii: sali de conferinta, bagaje, spalatorie, calacatorie, schimb valutar, birou de turism, magazin de suveniruri.

Plaja: de nisip, in fata hotelului.

Masa: mic dejun si optional demipensiune

Web site: www.mykonosgrand.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.