Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEPTUNO

   Playa De Palma, Spania


Descriere

Hotel Neptuno se bucura de o fantastica pozitie chiar pe promenada, fiind in prima linie de hoteluri, vis-a-vis de plaja. Cele 2 piscine in aer liber au vedere spre Marea Mediterana. Palma capital inslulei, aflata in apropiere, este o destinatie penntru o excursie ideala de la acest hotel. Statia de autobuz se afla la doar 50 m distanta.
Hotel Neptuno este localizat pe promenada din Playa de Palma, in centrul statiunii, la 8 km de aeroport si 15 km de centrul orasului Palma.
Dotari camere
Cele 106 camere standard sunt dotate cu: balcon, majoritatea cu vedere la mare, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar, seif (contra cost), uscator de par, oglinda cosmetica. Prosoapele se schimba zilnic, iar asternuturile de pat o data la 3 zile.
Facilitati hotel
Hotel Neptuno detine un restaurant, cafenea cu terasa si vedere spre plaja, bar, doua piscine cu jacuzzin din care una interioara (incalzita in perioada 1 octombrie 31 mai), piscina exterioara cu umbrelute si sezlonguri, sala de gimnastica, sauna, tenis de masa, sah, teren de tenis, masaj (contra cost), schimb valutar, rent-a-car, inchiriere biciclete, program de animatie seara.
Facilitati copii
Loc de joaca pentru copii, program de animatie
Plaja
Plaja cu nisip fin, la doar 35 m distanta, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost
Pagina web: www.neptunohotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.