Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESEA MEDIODIA


Descriere

Hotelul Mediodia este situat în centrul localității El Arenal, la 80 de metri de plajă. Oferă o piscină în aer liber, o piscină pentru copii, WiFi gratuit în întreaga clădire și camere cu TV prin satelit.n centrul animat al localității El Arenal, situat la 5 minute de mers pe jos de hotel, există numeroase magazine, baruri și restaurante. Portul de agrement al localității se află la mai puţin de 100 de metri, iar orașul Palma şi aeroportul său sunt la 15 minute cu maşina de Mediodia.

Localizare

Portul de agrement al localității se află la mai puţin de 100 de metri, iar orașul Palma şi aeroportul său sunt la 15 minute cu maşina de Mediodia.

Facilitati Hotel

Hotelul Mediodia este situat în centrul localității El Arenal, la 80 de metri de plajă. Oferă o piscină în aer liber, o piscină pentru copii, WiFi gratuit în întreaga clădire și camere cu TV prin satelit.Restaurantul tip bufet de la Mediodía serveşte micul dejun și o cină cu preparate internaționale. Oaspeții au la dispoziție un lounge bar și o sală cu TV și jocuri.În centrul animat al localității El Arenal, situat la 5 minute de mers pe jos de hotel, există numeroase magazine, baruri și restaurante.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat și baie privată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.