Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2625  2618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.10.2024 - 16.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Parte a complexului Vila Porto Mare, acest hotel oferă 4 restaurante, 6 baruri şi 5 piscine. Porto Mare are o grădină tropicală întinsă, pe malul oceanului Atlantic. Hotelul Porto Mare este situat la 2,5 km de centrul oraşului Funchal şi la 19 km de Aeroportul Arhipelagului Madeira.

Localizare
Hotelul Porto Mare este situat la 2,5 km de centrul oraşului Funchal şi la 19 km de Aeroportul Arhipelagului Madeira.

Facilitati Hotel
Hotelul oferă 4 restaurante, 6 baruri şi 5 piscine. Porto Mare are o grădină tropicală întinsă, pe malul oceanului Atlantic.Printre opţiunile culinare se numără o gamă largă de arome mediteraneene şi internaţionale, oferite de bufetele şi meniurile à la carte ale complexului. Hotelul Porto Mare are propria gelaterie.Centrul spa al hotelului asigură o varietate de tratamente, inclusiv tratamente faciale, aromoterapie, masaje corporale şi reflexoterapie. Oaspeţii se pot relaxa în cele 2 saune şi în baia turcească, pot utiliza duşul Vichy sau pot merge la sala de fitness.

Facilitati Camere
Camerele hotelului Porto Mare au aer condiţionat şi balcon mobilat, cu vedere la mare, la grădină sau la piscină. Includ o baie din marmură, un minibar şi facilităţi de ceai şi cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.