Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Views Monumental Lido


Descriere

Hotelul este este situat in Funchal, in inima zonei Lido, zona turistica cea mai importanta, langa promenada si zona animata cu restaurante si magazine. Distanta fata de aeroport este de 25 km.

Localizare

Hotelul este clasificat la 4 stele si este situat in inima Lido, zona turistica cea mai importanta din Funchal, langa promenada si zona cu restaurante si magazine si este la 13 km de aeroportul din Madeira.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor  o pisicina interioara si una exterioara, un centru SPA, restaurant a la carte si tip bufet, bar Awards, snack bar, gradina, billiard, tenis de masa, darts, sauna, sala de fitness, solar, masaj, baie turceasca, camera de jocuri, biblioteca, animatori, Internet cu plata, room service, rent a car, camera de bagaje, sala de conferinta, salon de frumusete.

Facilitati camere

Camerele au vedere spre munte sau vedere panoramica spre Oceanul Atlantic. Toate camerele sunt prevazute cu baie proprie, uscator de par, telefon, aer conditionat, minifrigider, TV prin cablu, balcon, seif cu plata.

Sport si divertisment

In cursul zilei, turistii se pot relaxa la piscine, masaj, baie turceasca sau la sala de sport.

Drinks & food

Turistii cazati in hotel pot servi masa in restaurantul principal. Pe langa acesta, au la dispozitie barul cu muzica live.

Spa & wellness

Four Senses Spa ofera Jacuzzi, baie turceasca, baie romana, dus Vichy, masaje, tratamente SPA si de infrumusetare, iar accesul este intre orele 10.00 – 21.00 in timpul saptamanii si de la 10.00 la 14.00 sambata si costa 5 €/persoana, dupa care serviciile se achita functie de cererea turistului, la preturile afisate la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie