Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere
Parte din grupul FOUR VIEWS Hotels, din Madeira, hotelul Four Views Monumental ofera servicii de patru stele, in apropiere de Lido, cea mai importanta zona turistica din Funchal, fiind astfel alegerea ideala pentru relaxare, distractie si cumparaturi.

Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, aproape de zona turistica Lido, la doar 2 km de centrul capitalei Funchal, impanzit de magazine, restaurante, baruri, cafenele, muzee si diverse atractii.
Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira se afla la o distanta de aproximativ 24 km de hotelul Four Views Monumental.

Plaja
Hotelul Four Views Monumental se afla la aproximativ 500 metri de Gorgulho - Gavinas Beach, o plaja mica cu pietris.

Dotari camere
Hotelul Four Views Monumental pune la dispozitia oaspetilor diverse unitati de cazare: camere twin cu vedere la mare, camere twin cu vedere la munte, studiouri, camere twin superioare cu vedere la mare, suite superioare cu vedere la mare si apartamente.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LDC cu canale digitale, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Parte din grupul FOUR VIEWS Hotels, din Madeira, hotelul Four Views Monumental ofera servicii de patru stele, in apropiere de Lido, cea mai importanta zona turistica din Funchal, fiind astfel alegerea ideala pentru relaxare, distractie si cumparaturi.

Four Views Monumental isi intampina oaspetii cu o atmosfera confortabila si relaxanta, laudandu-se cu atentia la detalii de a oferi servicii premium. Printre facilitatile hotelului se numara piscine interioare si exterioare, centru SPA si Wellness, parcare privata gratuita, o sala de fitness, o sala de jocuri (biliard, tenis de masa, darts), sali de conferinta.

La Atlantic Restaurant, oaspetii se pot bucura de o gama variata de preparate culinare cu specific local si international. La snack bar se servesc bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.

In cadrul centrul SPA si Wellness, oaspetii beneficiaza de tratamente faciale si corporale, masaje terapeutice, jacuzzi, doua piscine interioare incalzite, baie turceasca (hammam), sauna, sala de fitness, salon de infrumusetare.

Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.fourviewshotels.com/en/monumental/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Valabil in 2022: Demipensiunea include vin/bere/bauturi racoritoare si apa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie