Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2023  1820 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Foarte bine: 8.3 Booking.com Hotelul este situat in centrul orasului Funchal, o destinație preferată pe tot parcursul anului pentru climatul său cald, frumusețea naturală singulară și siturile pitorești. Pentru a vă asigura un sejur odihnitor, hotelul oferă cazare confortabilă și modernă, cu alegere de paturi twin sau duble, facilități încântătoare în cameră și vedere la oraș. În partea de sus a hotelului, veți găsi o piscină relaxantă pe acoperiș, înconjurată de o terasă plăcută, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura după-amiezele la soare. Există, de asemenea, o saună liniștitoare (contra cost) la etajul 5, unde oaspeții se pot relaxa între orele 09:00 - 16:30. Hotelul do Carmo oferă, de asemenea, o recepție deschisă nonstop și două locuri de parcare (contra cost).

Lolalizare

Hotelul este situat in centrul orasului Funchal, in apropierea celor mai populare atractii turistice. Aeroportul este situat la 17km de hotel.

Facilitati camere


Hotelul ofera camere dotate atat cu paturi twin cat si cu pat dublu . Fiecare camera este dotata cu TV cu cablu, linie telefonica directa, seif ( contra cost ), ventilator pe tavan si baie privata .

Facilitati hotel

Hotelul dispune de o pisicina relaxanta pe acoperis , inconjurata de o terasa placuta . Exista deasemenea si o sauna linistitoare( contra cost ) unde oaspetii hotelului se pot relaxa intre orele 09:00-16.30. Hotelul mai dispune de un restaurant unde se poate servi masa si un lounge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.