Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in satul mic Poros, Rouda Bay Beach este amplasat in grădini exotice, la doar cativa metri de plajă. Acesta oferă camere cu Wi-Fi gratuit si are o tavernă traditională care serveste preparate din bucătăria ionică.

Studiourile, suitele si apartamentele sunt dotate cu aer conditionat si se deschid spre un balcon privat cu vedere la Marea Ionică sau la grădină. Acestea au o chicinetă cu zonă de luat masa si o zonă de living cu TV LCD cu canale prin satelit. In baie veti găsi articole de toaletă gratuite si un uscător de păr.

La taverna cu vedere la mare puteti savura specialităti locale si pe bază de fructe de mare. De asemenea, este disponibil un café-bar care serveste micul dejun, precum si salate, sandvisuri, clătite si cocktail-uri pe tot parcursul zilei.

In apropiere, oaspetii vor găsi restaurante si cafenele situate pe malul mării. Satul Nidri este situat la 15 km, iar principalul oras din Lefkada se află la 32 km. In apropiere este disponibilă o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie