Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Site Web
http://www.palmbeachhotel.com/

SPA & Welness
Centrul Spa & Welness al hotelului propune turistilor activitati diverse ce au rolul de a relaxa, recrea si alunga stresul cotidian. Facilitatile de care beneficiaza turistii sunt urmatoarele: tratamente faciale si corporale, sauna, baie de aburi, piscina interioara, sala de fitness, aerobic si gimnastica, jacuzii, solar, salon de masaj si aromaterapie.

Drinks & Food
In ceea ce priveste domeniul gastronomic, turistii pot savura preparate delicioase si variate din bucataria internationala si traditionala in cadrul celor 5 restaurante şi 5 baruri. Micul dejun tip bufet este servit în cafenea sau pe un patio in aer liber. La Pergola este un restaurant amplasat in aer liber ce ofera vederi impresionate catre mare si gradina, unde se servesc meniuri a la carte. Restaurantul Omega este frumos si elegant amenajat unde se servesc preparate din bucataria traditionala si internationala. De asemenea, turistii se pot relaxa si socializa in cadrul barurilor Piano Bar, Beach Bar, The Adelphi Lounge unde se pot servi cocktailuri exotice.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste sportul si divertismentul hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara, teren de tenis, biliard, tenis de masa, magazine, echitatie, sporturi nautiuce, scufundari, sala de fitness.

Localizare
Hotelul Palm Beach 4* este situat pe plaja de nisip, la doar 20 minute de aeroport si la 10 minute de centrul orasului Larnaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.