Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN BEACH


Descriere

Web site
http://www.medbeach.com/

SPA & Welness
Centrul SPA cuprinde tratamente faciale si corporale, masaj, tratamente anticelulita si pentru detoxifiere.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase restaurante si baruri: Bacco, a la carte – Italian (deschis intre orele 19 -23:30, inchis in zilele de luni), Shumi Sushi, a la carte – japozen (deschis intre orele 19-23:30, inchis in zilele de duminica), Aquaria, a la carte – international (deschis intre orele 07 – 15, inchis in zilele de duminica), Celeste, a la carte – international (deschis intre orele 19 -22), Nautica Bistro (deschis intre orele 12:30 – 16:30), Blue Bar (deschis intre orele 17 – 01:30), Lounds Lounge Bar (deschis intre orele 09 – 24:30), barul de la piscina intre 09 – 18:30.

Sport si Divertisment
Turistii se pot bucura de plaja proprie Blue Flag, piscina exterioara, sala de fitness, teren de tenis, sala de jocuri, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.

Localizare
Hotelul este clasificat conform normelor locale la 4* superior, fiind situat in SV golfului Limassol, foarte aproape de situl arheologic Amathus, foarte aproape de plaja si la scurta distanta de centrul orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.