Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Viva Blue Resort and Diving (Adults Only) se află in Hurghada, la 8 km de Soma Bay, si oferă o plajă privată și o piscină in aer liber.

Unitătile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si balcon. Baia privată are duș și prosoape gratuite.

Restaurantul de la Viva Blue Resort oferă preparate tip bufet sau à la carte. Oaspetii au la dispozitie un bar și programe de divertisment seara.

La un cost suplimentar, acest complex numai pentru adulti organizează activități de snorkelling și scufundări. Oaspeții se pot antrena in sala de sport, apoi se pot relaxa cu un masaj, la un cost suplimentar.

Insula Giftun este la 40 km de Viva Blue Resort and Diving (Adults Only). Aeroportul International Hurghada este la 40 de minute de mers cu masina.

Nota!

Vă rugăm să rețineți că Viva Blue Resort And Diving are unele renovări interne in unele camere, fără deranjamente pană pe 15.07.23.

Toate facilitățile hotelului răman in funcțiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie