Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Three Corners Rihana Inn (Adult Only 16+)

de la
1297  1258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:The Three Corners Rihana Resort este un complex in stil nubian situat in laguna El Gouna, intre Marea Rosie si Muntii Rosiatici din partea estica a desertului Sahara. Portul de agrement Abu Tig se afla in apropiere. Este alegerea excelenta pentru cei interesati de sporturi acvatice, relaxare si plaje.
Localizare: The Three Corners Rihana Resort este localizat la 300 m de centrul statiunii El Gouna si la 25 km de aeroportul Hurghada.
Plaja: The Three Corners Rihana Resort are plaja privata cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: The Three Corners Rihana Resort dispune de camere spatioase cu aer conditionat, telefon, seif, TV satelit, baie cu dus, uscator de par, mini bar, balcon.
Facilitati hotel: The Three Corners Rihana Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, camera bagaje, wi-fi in spatiile publice, 2 restaurante tip bufet, 3 restaurante a la carte, 5 baruri, 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, sala fitness, centru spa, masaj, jacuzzi, aerobic, sporturi nautice, snorkelling, scufundari, windsurfing, calarie, spectacole live, animatie, karaoke, teren de tenis, darts, tenis de masa, volei de plaja, boccia, yoga.
Facilitati pentru copii: 2 piscina, tobogane, loc de joaca, babysitting (contra cost).
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://www.redseaholidays.co.uk/threecornersrihanaresort

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.