Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Având o plajă privată cu o lungime de 560 de metri, acest complex de 5 stele beneficiază de o locaţie excelentă în Golful Makadi. Complexul are o piscină în stil lagună, centru spa şi centru de scufundări şi oferă vedere la Munţii Marea Roşie Bine 7.6 Booking.com

Localizare
Acest hotel este situat în Hurghada - pe bulevardul Safaga, şi este la doar 25 km de Aeroportul Internaţional Hurghada. Centrul staţiunii Hurghada este la 35 de minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel
Oaspeţii pot înota în piscina interioară, se pot antrena în sala de gimnastică sau pot folosi unul dintre cele 4 terenuri de tenis ale hotelului. Zilnic este disponibil un program de divertisment profesionist, iar la biroul de turism se poate organiza safari în deşert.Tia Heights Makadi Bay are 14 opţiuni de luat masa, oferind bucătărie orientală şi fructe de mare. Restaurantul Aladdin serveşte specialităţi italiene, iar discotecile şi barurile proprietăţii oferă băuturi şi cocktailuri.

Facilitati Camere
Camerele de la Tia Heights sunt elegante şi spaţioase şi au ferestre din podea până în tavan. Printre facilităţile moderne se numără TV prin satelit şi aer condiţionat. Dotările standard includ baie privată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie