Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL LAGOONS RESORT & SPA

de la
1000  698 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.05.2024 - 14.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Royal Lagoons Resort este o proprietate de 5 stele situată ideal, pe promenada din centrul stațiunii Hurghada şi la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada, și pune la dispoziție 2 restaurante, 3 baruri şi o piscină în aer liber. Această proprietate este la 5 minute de mers cu mașina de plajă. Bine 7.2 Booking.com

Localizare
Situat ideal, pe promenada din centrul stațiunii Hurghada şi la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada.

Facilitati Hotel
2 restaurante, 3 baruri şi o piscină în aer liber. Această proprietate este la 5 minute de mers cu mașina de plaja sa privată cu nisip, la care se poate ajunge folosind un serviciu de transfer gratuit.

Facilitati Camere
Unitățile de cazare de la Royal Lagoons Resort Hurghada au aer condiționat, minibar și TV prin satelit, precum și balcon sau terasă. Baia include cadă sau duș, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie