Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PYRAMISA SAHL HASHEESH BEACH RESORT

de la
1401  1004 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la malul Marii Rosii cu acces direct la plaja de nisip. Aeroportul International Hurghada se afla la 18 km distanta, iar centrul statiunii Hurghada la 26 km. Resortul, construit in 2007 si renovat in 2014, se intinde pe o suprafara de 120.000 mp.
Dotari camere: Dispune de 851 de camere dotate cu baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, produse cosmetice de baie, TV LCD, internet wi-fi, seif, minibar, aer conditionat controlat individual, fierbator de apa si balcon cu vedere la gradina sau la mare.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant principal unde se servesc mesele principale in stil bufet si 8 restaurante a la carte, dar si 5 baruri. In locurile publice oaspetii beneficiaza de internet wi-fi gratuit. Hotelul mai ofera si piscine exterioare cu tobogane, sala de sport si centru Spa cu baie turceasca, baie de aburi, sauna si salon de infrumusetare.
Activitati: Hotelul ofera o gama larga de activitati sportive: gimnastica acvatica, volei pe plaja, polo de apa, tenis de masa, biliard, darts, aerobic si concurs de dans. La plaja oaspetii pot inchiria banana boat, barci cu fund de sticla, canoe, parasailing, ski nautic, barci cu pedala, dar se poate face si snorkeling.
Dintre activitatile nocturne mentionam spectacole in fiecare seara, petreceri cu spuma pe plaja, muzica live, karaoke si cinema.
Facilitati copii: Ofera 2 piscine pentru copii, un aqua park si un club pentru copii. Seara se organizeaza mini disco si spectacole pentru copii.
Plaja: Hotelul are plaja privata de nisip fin.
http://pyramisaegypt.com/pyramisa-sahl-hasheesh/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.