Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gravity Sahl Hasheesh

de la
1768  1368 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere
Avand un concept modern, Ocean Breeze Hurghada isi intampina oaspetii cu caldura, fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta in stil egiptean.
Localizare
Hotelul se afla in golful Sahl Hasheesh, la 17 km de zona de scufundari Malek Disha si la 23 de km de zona de scufundari Abu Hashish. Aeroportul din Hurghada se afla in apropiere.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de plaja privata si piscina. Turistii pot alege dintr-o multitudine de restaurante si magazine. In lista facilitatilor gratuite se incadreaza: tenis de masa, darts, volei pe plaja, muzica live, program de animatie, polo pe apa, aqua gym si aerobic. Contra cost turistii se pot bucura de un centru spa, cu baie turceasca si marocana, sauna, baie cu aburi si jacuzzi, biliard, salon de infrumusetare. Access la Wi-Fi.
Dotari camere
Camerele sutn dotate cu baie proprie, uscator de par, televizor, telefon, aer conditionat, minibar, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei, terasa sau balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie