Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA


Descriere

Hotelul Imperial Shams Abu Soma este situat la aproximativ 60 km de Hurghada, pe malul marii. Situat în frumosul Golf Soma, acest complex de 5 stele are o plajă privată cu nisip şi o piscină mare în aer liber. Toate camerele au balcon şi TV prin satelit. Bine 7.1 Booking.com

Localizare

Hotelul Imperial Shams Abu Soma este situat pe malul marii,  la aproximativ 60 km de Hurghada oras si 50 de kilometrii de aeroportul din Hurghada

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de un restaurant principal cu bucatarie internationala, 2 restaurante a la carte cu specific italian si egiptean, o cafenea, 3 baruri unde se pot servi bauturi si snack-uri pe timpul zilei, centru SPA, teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, volei pe plaja, sporturi acvatice, 2 piscine de dimensiuni mari cu apa dulce, incalzite pe timpul iernii.

Facilitati Camere

Hotelul detine 322 camere (standard, superioare, family, apartamente si duplex). Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini-bar, seif, telefon, room-service (contra cost), baie cu cada, uscator de par, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.