Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GIFTUN AZUR


Descriere

Situat la 4 km de aeroportul din Hurghada, la 7 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Construit in anul 1984, ultima renovare a avut loc in anul 1998. Plaja proprie (adancime pana la 40 m), nisip, ponton. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.

Localizare

Acest hotel se află la Hurghada, chiar pe plaja cu nisip și intrare lină în apă, într-o zonă liniștită. Aeroportul Hurghada este la aproximativ 3 km.

Facilitati Hotel

Sunny, restaurantul principal al hotelului, servește mâncăruri locale și internaționale pentru mic dejun și cină. Restaurantul cu specific oriental El Dawar oferă preparate arăbești autentice, iar restaurantul La Piazzetta, specialități italienești. Aveți, de asemenea, la dispoziție restaurantul pescăresc Pirates of Red Sea și restaurantul El Gaucho care servește mâncăruri mexicane și braziliene. Mai mult, localul Asian Corner pune la dispoziție masă de teppaniakki.

Piscine în aer liber, baruri, zonele de joacă în aer liber.

Facilitati Camere

Camerele de la Giftun Azur Resort sunt moderne și decorate elegant în culori neutre. Toate camerele au aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Giftun Azur Resort oferă tratație specială oaspeților aflați în luna de miere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.