Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1138 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: HOTELUL SENTIDO PHENICIA 4* are 391 de camere cu vedere la gradina sau la mare, renovate in anul 2015. Este situat pe plaja, la aproximativ 5 km de centrul orasului Hammamet si medina fortificata.
Localizare: HOTELUL SENTIDO PHENICIA este situat pe plaja cu nisip, la aproximativ 5 km de centrul orasului Hammamet si medina fortificata, la aprox. 35 km de Aeroportul Enfidha.
Plaja: HOTELUL SENTIDO PHENICIA este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL SENTIDO PHENICIA dispune de 391 camere de 3 categorii: camere duble cu vedere la gradina, camere duble cu vedere la mare si camere family. Camerele duble cu vedere la gradina sau la mare (aprox. 30 mp) au capacitate maxima de 3 persoane si ofera urmatoarele facilitati: TV satelit, seif (contra cost), aer conditionat, minibar (se umple contra cost), internet wireless, facilitati pentru prepararea cafelei/ceaiului, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon. Camerele family sunt de fapt doua camere alaturate sau interconectate.
Facilitati: HOTELUL SENTIDO PHENICIA dispune de un restaurant principal (servire bufet), snack restaurant si doua restaurante a-la-carte (tunisian si asiatic), 4 baruri, piscina in aer liber, piscina partial interioara/partial exterioara cu apa incalzita, sezlonguri si umbrele gratuit la psicina, wi-fi gratuit in tot hotelul, pisicna pentru copii, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), sala de fitness, minigolf, terenuri de tenis (1h/pers/zi gratuit). Servicii cu plata suplimentara: masaj, baie turceasca, sporturi nautice, restaurantul asiatic, prosoape piscina/plaja (depozit), tenis.
Clasificare oficiala: 4*
Pagina web: http://www.sentidohotels.com/hotel-search/sentido-phenicia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie