Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO LE SULTAN

de la
941  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: HOTELUL SENTIDO LE SULTAN a fost construit in anul 1982, revovat in 2014 si are 271 de camere. Este un hotel modern, situat intr-o linistita, pe malul marii in Hammamet.
Localizare: HOTELUL SENTIDO LE SULTAN este situat pe malul marii, la 80 m de plaja cu nisip, la aproximativ 3 km de centrul orasului Hammamet si medina fortificata si la aproximativ 45 min cu masina de Aeroportul Enfidha
Plaja: In dreptul hotelului este o fasie foarte ingusta de plaja cu stanci afara, dar printre ele se poate intra in apa, pentru ca este nisip fin. Putin spre dreapta este o plaja mai lata ce dispune de sezlonguri si umbrele gratuite.
Dotari camere: HOTELUL SENTIDO LE SULTAN dispune de 271 camere de diferite tipuri: camere duble cu vedere la gradina, camere duble superior cu vedere la mare, camere triple si camere family.
Camerele duble cu vedere la gradina (aprox. 20 mp) au capacitate maxima de 2 persoane si ofera urmatoarele facilitati: TV satelit, seif, aer conditionat, frigider, internet wireless, baie cu dus, uscator de par, balcon, facilitati pentru prepararea cafelei/ceaiului.
Camerele superioare cu vedere la mare (aprox. 20 mp) au capacitate maxima de 2 persoane si ofera urmatoarele facilitati: TV satelit, seif, aer conditionat, frigider, internet wireless, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, facilitati pentru prepararea cafelei/ceaiului.
Camerele triple (aprox. 22mp) au capacitate maxima de 3 persoane si au aceleasi facilitati ca si camerele standard, dispunand de un pat suplimentar pentru a treia persoana.
Camerele family (aprox. 28mp) au capacitate maxima de 4 persoane, au aceleasi facilitati ca si camerele standard, dar sunt formate din 2 incaperi despartite de o usa glisanta.
Facilitati: HOTELUL SENTIDO LE SULTAN dispune de un restaurant principal (servire bufet) si doua restaurante a-la-carte (asiatic si grill), 4 baruri, piscina in aer liber, piscina interioara si piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja si la piscina, wi-fi gratuit in tot hotelul, loc de joaca pentru copii, miniclub (copii intre 3-12 ani), minigolf, animatie, teren de tenis (plata pentru nocturna), sali de conferinta, minimarket. Servicii cu plata suplimentara: centru Spa cu fitness, sauna, jacuzzi, masaj, teren golf (shuttle gratuit), sporturi nautice, centru scufundari, calarie, babysitting.
Clasificare oficiala: 4*
Web: https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-le-sultan

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.