Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Blu Resort & Thalasso Hammamet


Descriere


Descriere: pozitionat pe o plaja frumoasa, de nisip, Hotelul Radisson Blu Resort Thalasso, este aproape de centrul orasului


Localizare: pe plaja, la 2 km de centrul orasului Hammamet, la 40 km de aeroportul Enfidha International, statia de autobuz este la 500 de metri.


Dotari camere: cele 274 camere si apartamente dispun de baie cu cada sau dus si uscator de par, balcon cu vedere la gradina, la piscina sau la mare, Internet wireless gratuit, aer conditionat, minibar, seif, TV satelit, radio, facilitati pentru preparare cafea sau ceai. Camerele standard si cele cu vedere la mare au o suprafata de 34 m2, junior suites au 54 m2 si sunt compuse din living si dormitor si au in plus fata de camerele standard expresor, ambasador suites au 70 m2 si sunt compuse din living si dormitor (incaperi separate)


Facilitati hotel: piscina exterioara, piscina interioara, 3 restaurante (L’Oliveraie – specific mediteranean si International, Le Jasmin – specific tunisian, Le Bistrot – specific Snack & Grill), 4 baruri (L’Arabesque, Bar el Kebir, Arabic Lounge, Pool Bar), internet gratuit, centru wellness (hammam, masaj, doctor, tratamente de ingrumusetare), sala fitness, terenuri de tenis si fotbal, minigolf, schimb valutar, room service, coafor, magazine.


Contra cost: golf, echitatie, sporturi nautice, lectii de tenis si echipament pt tenis


Facilitati copii: piscina pentru copii, miniclub, loc de joaca, jocuri video


Plaja: de nisip in fata hotelului, sezlonguri si prosoape gratuite la piscina si la plaja


Tip masa: mic dejun/demipensiune


Website: www.radissonblu.com/resort-hammamet

Alte informatii: durata transfer 45-90 minute, clasificare oficiala 5*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie