Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One Resort El Mansour

de la
1127  818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

One Resort El Mansour, este un hotel de lux construit in stil mauro-andaluz, situat pe malul Marii Meditarane, la o distanta de 3 km de centrul orasului, pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Mahdiei. Exista o statie de autobuz la aproximativ 200 m, iar la aproape 1 km sunt multe magazine. Aeroportul Enfidha se afla la 125 km. 


Hotelul dispune de 307 camere, dimensiunea camerelor este in medie de28 mp. Dotari camere: baie proprie  cu cada /dus, uscator de par, telefon, aer conditionat, mini-frigider, Tv prin satelit, acces internet WI-FI (contra cost), balcon/terasa. 


 Piscină, terase la soare, sezlonguri și umbrele la piscină si pe plajă (prosoape la piscină contra cost), bar la piscină. Lobby cu recepție, WLAN în public, 307 camere, lift. Zonele includ lobby bar, restaurant principal, 2 restaurante a la carte (specialități tunisian și mediteraneene), cafenea maur.


 Perfect pentru amatorii de apă și sport, acest hotel oferă o varietate de opțiuni de divertisment pentru întreaga familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.