Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One Resort Aqua Park

de la
1100  798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

One Resort Aqua Park & Spa este localizat in statiunea Skanes, la 10 km de Monastir, 12 km de Sousse si la 56 km de aeroportul Enfidha.
Resortul a fost renovat in 2014-2015 si are camere in cladirea principala si in bungalow-uri.
Standard garden view room- au o suprafata de 22-24 mp si sunt cu vedere la gradina. Camerele dispun de: paturi twin, aer conditionat, baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar, wi-fi, seif, TV. Capacitatea maxima a camerei este de 3 persoane.
Family garden view room- au o suprafata de 24 mp si sunt cu vedere la gradina. Camerele dispun de: paturi twin, canapele extensibile, aer conditionat, baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar, wi-fi, seif, TV. Capacitatea maxima a camerei este de 3 persoane.
Superior family room garden view- au o suprafata de 38 mp, este compusa din 2 camere si sunt cu vedere la gradina. Camerele dispun de: paturi dublu si paturi single, aer conditionat, baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar, wi-fi, seif, TV. Capacitatea maxima a camerei este de 4 persoane.
All inclusive
 -Restaurant pt. servirea meselor principale in stil buffet
-Lobby bar
-4 restaurante a la carte: tunisian, pescaresc,brazilian si mediteranean
-snack bar
-bar la piscina
-bar pe plaja
Receptie 24 h, wi-fi, bar pe plaja si la piscina, snack bar, restaurante a la carte, schimb valutar, spalatorie, patut si scaun pt. copii, meniu pt. copii, aquapark, centru wellness.
One Resort Aqua Park & Spa are plaja proprie cu nisip fin si dispune de piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark si piscina interioara.
Sporturi: tenis, volei, baschet, darts, aerobic, aqua-aerobic, sporturi nautice.
Resortul dispune de centru wellness si aquapark.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.