Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDINA SOLARIA

de la
1045  1038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: MEDINA SOLARIA THALASSO este un hotel luxos de 5 stele, situat pe plaja, fiind locul perfect pentru petrecerea unei vacante in Tunisia.
Localizare: HOTELUL MEDINA SOLARIA THALASSO este situat pe plaja, in statiunea Yasmine Hammamet, la 40 km de aeroportul Enfidha.
Plaja: HOTELUL MEDINA SOLARIA THALASSO este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL MEDINA SOLARIA THALASSO ofera spre cazare 239 de camere spatioase, decorate cu gust, dispuse pe 4 etaje si dotate cu aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, minibar, baie privata, uscator de par. Din cele 239 de camere, 216 sunt duble standard, 6 Junior Suites, 4 camere pentru 4 persoane, 10 Suite Superior, 2 Senior Suites si o suita Presidential.
Facilitati hotel: HOTELUL MEDINA SOLARIA THALASSO dispune de receptie 24 de ore, parcare, gradina, plaja privata, wi-fi, restaurant bufet, restaurant cu specific international (arab, italian, indonezian, thailandez, mexican si asiatic), piano bar, snack bar, lobby bar, cafenea, piscina in aer liber pentru adulti si copii, centru SPA, masaj, baie cu aburi, tratamente, sauna, piscina interioara, sala de fitness, internet wireless in zonele publice, program de animatie, schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sala de conferinte, gradina, terasa, golf, volei pe plaja, sporturi nautice.
Facilitati pentru copii: piscina, miniclub si program de animatie.
Clasificare oficiala: 5 stele
Web site: http://www.medina.com.tn/en/hotel/hotel-solaria-thalasso-97.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.