Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE ROYALE HAMMAMET

de la
1278  978 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de 5 stele este situat în zona turistică a Tunisiei. Le Royal Med Spa oferă o piscină interioară, un centru de fitness şi un salon de frumuseţe. Camerele cu aer condiţionat au terasă privată.

Toate camerele elegante sunt echipate cu TV cu ecran plat şi canale prin satelit, minibar şi paturi extra lungi. Unele apartamente au zonă de relaxare şi chicinetă.

Barul Dana Club serveşte mâncăruri din fructe de mare şi cocktailuri. Bucătăria italiană este specialitatea restaurantului Capri, iar în fiecare dimineaţă este oferit un mic dejun tip bufet.

Centrul spa al hotelului Royal Hammamet oferă o saună, precum şi tratamente de înfrumuseţare, inclusiv masaje cu ylang-ylang la 4 mâini.

Aeroportul Enfidha Hammamet se găseşte la 55 km distanţă. Un serviciu de transfer la aeroport este disponibil. Terenul de golf Yasmine este situat la 6 km distanţă. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.