Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEGROPONTE RESORT


Descriere

Situat la numai 3 km de localitatea istorică Eretria, hotelul de 5 stele Negroponte Resort se află lângă mare, pe o proprietate de 11.000 mp. Acesta oferă o piscină, o piscină interioară cu jeturi de hidromasaj şi o sală de fitness bine utilată. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Oaspeţii pot vizita teatrul antic, Muzeul Arheologic din Eretria sau templele antice ale lui Dionysos, care sunt situate la 10 minute cu maşina. Atena se află la 50 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Negroponte Resort oferă un teren de baschet, un teren de tenis şi un teren de mini fotbal, toate iluminate. Pentru copii este oferită o piscină specială şi o zonă de joacă. Pentru mai multă relaxare, hotelul are o cameră cu TV separată.

Restaurantul tradiţional grecesc are o verandă cu vedere la mare. Barul din hol oferă, de asemenea, vedere spectaculoasă la ţărm, precum şi un şemineu pentru lunile mai reci.