Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah Al Hamra Beach


Descriere

Situat pe o plajă privată de plajă cu nisip alb, în Al Jazirah Al Hamra, Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Hamra Beach are 32 de vile private cu vedere la mare, toate cu piscină proprie. După o experiență pitorească de a ajunge la stațiune, oaspeții se pot bucura de o piscină infinită, un restaurant cu fructe de mare, cu vedere la Golful Arabic și un spa de lux care oferă tratamente holistice.

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai este la 45 de minute de mers cu mașina de Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, plaja Al Hamra. La fața locului este posibilă parcarea privată gratuită.

Facilitati Hotel

Cu vedere la piscina infinită a stațiunii, Shore House oferă transmisii sănătoase de mâncăruri internaționale, completate de specialități din fructe de mare. Barul Shore House servește băuturi răcoritoare lângă piscină sau cocktailuri de semnătură exclusivă de pe punte.

Spa-ul Ritz-Carlton de la Al Hamra Beach oferă o experiență de binefacere de clasă mondială, cu patru pavilioane spa privat, care primesc oaspeții cu o gamă largă de tratamente inspirate din insulă, pentru o călătorie care completează seninătatea și liniștea.

Pentru a se bucura de un antrenament energizant, oaspeții pot folosi sala de sport cu spațiu dublu. O multitudine de activități cum ar fi snorkeling, caiac, stand-up paddling, sau volei pe plajă pot fi aranjate de resort. Personalul poate organiza excursii locale și sporturi nautice cu motor într-o zonă din apropiere. Programul Ritz Kids de la stațiune include o selecție de activități distractive și educative, cu accent pe descoperirea vieții marine și conștientizarea mediului.

Facilitati Camere

Inspirat de arhitectura arabă, vilele tente se amestecă în mod natural în peisaj și oferă interioare spațioase și moderne, cu o atingere mediteraneană. Interiorul include tonuri de elemente albastre și albe, elemente de inspirație marină, ferestre din podea până în tavan pentru a lăsa lumina inundată, televizor cu ecran plat și acces Wi-Fi gratuit. Un patio privat cu piscină infinită se deschide direct pe malul mării și oferă experiențe unice de luat masa la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.