Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel Jumeirah Village Triangle


Descriere

Novotel Jumeirah Village Triangle are un restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Acest hotel pune la dispoziție un centru de afaceri şi un parc acvatic. De asemenea, există recepție deschisă non-stop, room service și schimb valutar. Situat în Dubai, la 5 km de Autodromul Dubai.

Localizare

The Walk at JBR se află la 7 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 17 km de Novotel Jumeirah Village Triangle.

Facilitati Hotel

Thyme este centrul social al hotelului, cu bucătărie deschisă și o atmosferă în stil bistro, care servește mese pe tot parcursul zilei, inclusiv delicatese locale și internaționale.
Oaspeţii pot savura arome italiene informale la restaurantul de la piscină sau la barul Ricci's.
Novo Lounge este deschis nonstop şi oferă un meniu extins de cafea, ceaiuri, sucuri şi preparate proaspete.
În plus, hotelul are o piscină pentru adulţi, o piscină pentru familii şi un parc acvatic pentru copii, o sală de gimnastică complet echipată, deschisă nonstop, precum și o piscină și o sală de gimnastică, doar pentru femei.
La Mar Spa oferă o gamă variată de tratamente. Hotelul oferă în fiecare dimineață un mic dejun continental.

Facilitati Camere

Fiecare cameră este dotată cu TV HD interactiv cu ecran plat de 50 inch, minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori și baie privată cu bideu, papuci și uscător de păr. Camerele de la Novotel Jumeirah Village Triangle includ lenjerie de pat şi prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.