Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOCO BY IHG (EX: NASSIMA ROYAL)


Descriere

Hotelul de 5 stele beneficiază de o locaţie excelentă pe bulevardul Sheikh Zayed Road, oferind vedere la Dubai World Trade Centre. Un loc în care luxul și măreția se îmbină; Situat la etajul 50 al Hotelului Voco, cu o vedere uluitoare spre Sheikh Zayed Road, O Lounge Dubai este noua destinație pentru viața de noapte. Booking.com: Foarte bine 8.4

Localizare

Dubai Mall şi Plaja Jumeirah se află în imediata apropiere, la doar 5 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional Dubai este la 15 minute de mers cu maşina de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul Nassima Royal Dubai are restaurante internaţionale şi asiatice, oferind o varietate de mâncăruri internaţionale, iar barurile și clubul de noapte Mo*Vida sunt perfecte pentru a vă relaxa după o zi petrecută în oraş.

Oaspeţii se pot bucura de facilităţile ultramoderne de relaxare, care includ o piscină în aer liber cu vedere la plaja Jumeirah, un club de sănătate cu antrenor personal, precum şi luxosul centru Spa Zen.

Facilitati Camere

Cele 471 de camere şi suite sunt decorate într-un stil modern caracterizat de intrările din marmură şi accentele în culori vii. Toate camerele au acces gratuit la internet wireless de mare viteză, TV LCD cu ecran plat, ceas cu alarmă, iPod docking station şi baie spaţioasă cu articole de toaletă luxoase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.